ZDO WEBİNAR BULUŞMALARI

Zigana Doğa Okulu’nun halka açık “Webinar buluşmaları” başlıyor.

Zigana Doğa Okulu olarak çevrenin ve çevre haklarının korunması sürecini daha etkin proje ve faaliyetlerle yürütmek, önümüzdeki 5 yıllık süreç için bir yol haritası hazırlamak amacı ile stratejik plan çalışmaları başlattık. Çalışmalarımız pandemi nedeni ile web ortamında, canlı yayınlar ve webinarlarla yürütülecektir.

Plan amaç ve hedefleri ile proje ve faaliyetlerinin belirlenmesi çalışmaları kurulmakta olan uzmanlık grupları ile gerçekleştirilecektir. Bu gruplar “Çevre ve Mevzuat, Çevre ve Savunuculuk, Çevre Eğitim Ekonomi ve Turizm, Çevre ve Biyoçeşitlilik” olarak belirlenmiştir.

Genel çerçeve olarak. “İnsan Doğa Çevre” konu başlığı ile Webinar Halka açık ve katılımı ücretsiz olacak  olarak yapılacaktır. Webinarların ilki 23 Aralık 2020 tarihinde; saat: 19.00 başlayıp 21.00 de sonlanacaktır.

Katılım linki: https://meet.google.com/cfe-nugk-mcj

 Webinara aşağıdaki katılımcıların;

 Sayın  Prof. Dr. Kemalettin AYDIN, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Rektör Yardımcısı, “Covid-19”

Sayın  Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Orman Fakültesi, Orman Endüstri Mühendisliği, “Turizm Ve Çevre ”

 Sayın  Prof. Dr. Sibel Mehter AYKIN, Akdeniz Üniversitesi-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-İktisat Bölümü, “Avrupa Akıllı Turizm Başkentleri: Helsinki Örneği “

Sayın  Prof. Dr. Cantürk GÜMÜŞ, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği, “Orman ile keşfedilmemiş bir dile yolculuk”

Sayın  Doç. Dr. Coşkun ERÜZ, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Deniz Bilimleri Fakültesi, “Karadeniz’de Su Kirliliği, Deniz Çöpleri ve Yapılan çalışmalar”

Sayın Savaş AYDIN, Zigana Doğa Okulu Başkanı, “Zigana Doğa Okulu’nun  10. Yılı”

Katılımlarıyla gerçekleştirilecektir .

Katılımcı maksimum kapasitesi 150 kişidir. Katılım halka açık ve ücretsizdir.

AB Sivil Düşün Programı tarafından da desteklenen çalışmamıza katılmanız ve değerli görüşlerinizin plan çalışmalarımızda yer almasına izin vermeniz çevre konusunda daha ileri adımlar atılmasına destek olacak ve bizi çok mutlu edecektir. Teşekkürlerimizle…

İletişim için : Savaş AYDIN    email: ziganadogaokulu@gmail.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir