TÜRKİYE DE BİR İLK

Türkiye de bir ilk , Gümüşhane Üniversitesi ile paydaş olarak Türkiye’nin ilk ekolojik okuryazarlık okulu olan Zigana Doğa Okulu ile birlikte  organize edilen  Webinar Etkinlikleri-1  “Gümüşhane’de Turizmin Bugünü ve Geleceği” konu başlığı ile  gerçekleştirildi.

Bahse konu webinar Gümüşhane Üniversitesi, Turizm Fakültesi Turizm İşletme Bölümünün Webinar Etkinlikleri adı altında başlattığı inter aktif ortamdaki çalışmasının birincisi diğer değişle ilki gerçekleşmiş oldu.

Webinar Gümüşhane Üniversitesi ve Gümüşhane de STK olan Zigana Doğa Okulu ile birlikte yapılması ayrıca, Üniversite ve STK buluşması olması yanında yine üniversiteyle Şehrin buluşması şeklinde gerçekleşmesi Ülkemiz için bir ilk olarak karşımıza çıkmaktadır.

Gerçekleşen Programın mederatörlüğünü Turizm Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Kemal Çelik’in yaptı.

Programa öncülük eden ve bizzat katılan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Mağra Turizmi”,

Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Sn. Dr. Öğr. Üyesi İsmail Çalık, “Kültür Turizmi”,

Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı,  Sn. Dr. Öğr. Savaş  Evren “ Kış Turizmi”

Zigana Doğa Okulu Başkanı Sn. Savaş Aydın, “Doğa Turizmi ve Zigana “

Konuşmacı olarak webinarda yer aldılar ayrıca  Gümüşhane Üniversitesi dışında  diğer 5 üniversiteden çok değerli katılımcılar ile birlikte. Gümüşhane’nin turizm varlıkları üzerine çok yararlı bir program gerçekleştirildi. Gönüllerin Gümüşhane’ye adayan tüm katılımcılara ve katılımdan dolayı katkıda bulunan hocalarımıza  teşekkür ediyoruz. Kamu oyuna saygıyla duyurulur. Zigana Doğa Okulu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir