ZİGANA COĞRAFYASI ENDEMİKLERİ FOTOĞRAF KİTABI HAZIRLANIYOR

GÜMÜŞHANE İLİ VERGİ REKORTMENİ DEĞERLİ İŞ ADAMI HAKAN ÖZGÜN SPONSORLUĞUNDA İZMİR¨DEKİ SERGİMİZE YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞIYORUZ 03.11.2013 Proje

 ZİGANA COĞRAFYASI ENDEMİKLERİ FOTOĞRAF  KİTABI


              Dünyanın her yerinde  yaptığınız güzel işlerden dolayı övgüler alabilirsiniz; ancak hiçbirisi doğup büyüdüğünüz  topraklar için hizmet etmenin keyfini veremez ve hiçbir övgü doğup büyüdüğünüz yerdeki insanların iyiniyetli duaları kadar iç huzuru sağlayamaz. 
              Hızla gelişen kentleşmenin insanlığa sağladığı konforun vazgeçilmez olması, yanısıra bu kentleşmenin doğal çeşitliliği hızla azaltması ya da bozması herbirimiz için olumsuz sonuçlar doğurmaktadır.
             Şimdi gördüğümüz, dokunduğumuz doğal güzelliklerin gelecek nesillere de bozulmadan aktarılması gereksinimi belli düzeyde bilinç hareketini gerektirmektedir. Bu düzeyi sağlamak ve yükseltmek her Zigana’lının boynunun borcudur. Sahip olduklarımızın birçoğunu kolayca kaybetme riskiyle karşı karşıya olacağımız kaygısını  taşımamak elde değildir.

          Bu bağlamda doğa koruma amaçlı olarak kurduğumuz okulumuz henüz emekleme çağında bir bebek sayılır. Yani herkes tarafından destek almaya, gözetilmeye ,koruma ve kollanmaya muhtaçtır.
Bu güne dek desteklerini bizlerden esirgememiş kişi ve kuruluşları burada duyurmaktan onur duyarım. Hazırlamış olduğum bu kitapta fotoğraflarıyla katkıda bulunan tüm sanatçılarımıza, Sanat Gurubumuza kitabımızın basımında sponsor desteği veren saygıdeğer işadamı Hakan Özgün’e teşekkürü borç bilirim. Kitap üzerinden elde edilecek gelirlerimiz Doğa okulu faaliyetlerinde kullanılarak ayrıca emeğin geri kazanımı sağlayacaktır. Güzel projelerde tekrar buluşmak üzere…
                   Sevgi ve saygılarımla Savaş AYDIN

ZİGANA COĞRAFYASI KORUNMAYA VE KOLLANMAYA MUHTAÇTIR. UNUTMAYALIM

Bu Yazi 5543 Defa Okunmustur.

The following two tabs change content below.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir